Home / Download / Dangdut / Safira Inema - Nutupi Laraku

Download Lagu Safira Inema - Nutupi Laraku MP3



Safira Inema - Nutupi Laraku

Safira Inema - Nutupi Laraku

Deskripsi:

Title: Safira Inema - Nutupi Laraku
Duration:6:6 Min
Hits:19 X
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Safira Inema - Nutupi Laraku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino



yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku
Download Lagu Safira Inema - Nutupi Laraku dapat kamu download secara gratis di DownloadLagu-Gratis.Club, Waptrick, Stafaband, Metrolagu & Planetlagu. Untuk melihat detail lagu Safira Inema - Nutupi Laraku klik salah satu tombol DOWNLOAD MP3 yang cocok, kemudian untuk link download Safira Inema - Nutupi Laraku ada di halaman berikutnya. Download Safira Inema - Nutupi Laraku mp3, Video 3gp & mp4. List download link Lagu MP3 Safira Inema - Nutupi Laraku gratis and free streaming full album terbaru.