Home / Download / Dangdut / Safira Inema - Suket Teki

Download Lagu Safira Inema - Suket Teki MP3



Safira Inema - Suket Teki

Safira Inema - Suket Teki

Deskripsi:

Title: Safira Inema - Suket Teki
Duration:4:23 Min
Hits:6 X
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Safira Inema - Suket Teki

Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati
Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali
Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni
Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni
Jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Download Lagu Safira Inema - Suket Teki dapat kamu download secara gratis di DownloadLagu-Gratis.Club, Waptrick, Stafaband, Metrolagu & Planetlagu. Untuk melihat detail lagu Safira Inema - Suket Teki klik salah satu tombol DOWNLOAD MP3 yang cocok, kemudian untuk link download Safira Inema - Suket Teki ada di halaman berikutnya. Download Safira Inema - Suket Teki mp3, Video 3gp & mp4. List download link Lagu MP3 Safira Inema - Suket Teki gratis and free streaming full album terbaru.