Home / Download / Dangdut / Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma)

Download Lagu Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma) MP3



Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma)

Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma)

Deskripsi:

Title: Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma)
Duration:6:52 Min
Hits:3 X
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Lirik lagu: Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma)

Sajak tresna sing neng jero dada
Ora iso bakal tak lalekno
Gedhe rasa ati kula pantes tak juangno
Kebacut nyemplung ati tekan dada

[Reff]
Kowe sing paling tak sayangi
Aku pingin dadi siji merga kowe
Sing dadi pilihan ati

Mugo bapak ibumu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti gusti berkahi

Tak kendhangi karo tak esemi
Soko ati kowe tak tresnani
Tak tembhangi kula krungu
Langit melu nyanyi
Rindu niki kula sing nduweni

[Reff]
Kowe sing paling tak sayangi
Aku pingin dadi siji merga kowe
Sing dadi pilihan ati

Mugo bapak ibumu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti gusti berkahi

Kowe sing paling tak sayangi
Aku pingin dadi siji merga kowe
Sing dadi pilihan ati

Ho mugo bapak ibumu merestui
Sungkem kulo kalih dongo tak panjatno
Jodo mesti gusti berkahi
Jodo mesti gusti berkahi
Download Lagu Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma) dapat kamu download secara gratis di DownloadLagu-Gratis.Club, Waptrick, Stafaband, Metrolagu & Planetlagu. Untuk melihat detail lagu Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma) klik salah satu tombol DOWNLOAD MP3 yang cocok, kemudian untuk link download Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma) ada di halaman berikutnya. Download Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma) mp3, Video 3gp & mp4. List download link Lagu MP3 Dory Harsa - Jodo (feat. Nella Kharisma) gratis and free streaming full album terbaru.